Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Portugese laurier kopen

Portugese laurier planten kopen | ook wel Prunus-Lusitanica struiken genoemd. Deze komt je niet echt veel in de tuinen tegen zoals de gewone laurier, dit omdat het een veel duurdere plant is,en de breete ook minder is per strekkende meter. Deze is in alle hoogte beschikbaar dus hoge en lage, van 80-100 cm maar ook wel van 180 cm of wel 2 meter dus 200 cm, als voorbeeld. Ze zijn groenbijvend en winterhard. Je kun dat heel makkelijk online en veilig bestellen. Onze Portugese-laurierhaag komt bij de beste kwekerij van Nederland vandaan.

Wij leveren de Portugese laurierkers boom struiken ook door heel Nederland tegen een goedkoope prijs. Kwaliteit van de struiken staat bij ons voorop. Wij leveren alleen gezonde en ziekte vrije struiken. Hieronder hebben wij de Top 4 haagplanten op een rij gezet, om te laten zien welke haagplanten er nog meer zijn. Bij onlinegroen koopt je kwaliteit, en ook wel Portugese rode laurier genoemd, met 2 jaar aankoopgarantie. Maar wanneer is nou de beste tijd om een haag te planten, dit is een goede vraag, daarom gaan wij daar verder op de pagina hier uitgebreider op in.

Portugese laurier hoeveel per meter ?

Voor de kleinere maten Portugese laurier onder de 1 meter hoogte, kunnen er 4 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Struiken boven de 80cm kunnen er 3 per meter aangehouden worden. De Portugese laurier groeit per jaar ongeveer 20 a 30 centimeter, en is daarom als struik uitstekend geschikt als haagplant. Doordat de groeisnelheid niet zo heel snel is, als de gewone Laurier is deze beter in vorm te houden tot een strakke haag.

Hij is een struik die overal groeit, in elke grondsoort, maar het is wel van belang dat om de kluit heen voldoende goede aarde zit. De Portugese-laurierhaag moet wel van verse tuinaarde worden voorzien. Dit is om de struik opgang te helpen te met wortelen. Als hij in zandgrond geplant is, krijgt hij in het begin onvoldoende voeding om zich lekker te wortelen. Het is ook belangrijk bij het planten en na het planten dat de nazorg goed gebeurt, zoals voldoende water geven, vooral in de zomer en in het eerste plant jaar is dit erg belangrijk. In de winter en najaar is het minder belangrijk, zolang er geen vorst in de grond zit kan hij goed geplant worden. Portugese laurier is een van de mooiste haagplanten, hij is niet de goedkoopste per strekkende meter, maar wel is hij echt een meerwaarde voor je tuin. Het is wel een investering in de tuin maar dit zal zeker ten goede komen.

Wij snappen dat een haag een grote uitgave is, daarom geven wij graag zekerheid. Doormiddel van onze 10 zekerheden, bekijk deze ook even.

Portugese Laurier planten wanneer ?

Hij kan het hele jaar door geplant worden. Vanaf ongeveer 1 oktober tot 1 juni worden ze met kluit geleverd. Buiten deze periode in pot. In de zomer kunnen ze ook prima geplant worden maar dan is de nazorg heel belangrijk, dus dat ze elke dag van voldoende water worden voorzien. Is het boven de 30 graden dan dienen ze 2 keer per dag van water te worden voorzien. Dus voor de zon opkomt en als de zon onder is gegaan. 

Bezorgen van de Portugese Laurier.

Portugese laurier bezorgen wij door heel Nederland en Belgie, tegen vaste laagste prijzen. Het maakt niet uit welke provincie je woont. Portugese Laurier kopen Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. 

De prijzen van de Portugese-laurier zijn bij ons veel goedkoper dan in een tuincentrum, omdat wij geen grote vestigingen hebben en geen duur en veel personeel. Onze producten komen rechtstreeks bij de beste kwekers vandaan. Wij leveren alleen verse producten, omdat ze direct van de kweker geleverd worden, staan ze zo'n kort mogelijke tijd boven de grond. Wanneer je een bestelling plaatst, dan worden de Portugese-laurier planten pas uit de grond gehaald, mits ze al in pot geleverd worden. Zo heb je altijd gezonde en mooie struiken. Kijk ook eens bij ons veelgestelde vragen pagina.

Portugese laurier verzorging en snoeien.

Over het algemeen heeft de Porugese laurier niet heel veel verzorging nodig. Je kan de struiken 1 of 2 keer per jaar snoeien. Dat is meestal in het voorjaar en in najaar.

Meer soorten of een overzicht.

Laurierhaag

haagplanten