Portugese laurier kopen

Portugese laurier kopen | Prunus-lusitanica ook wel genoemd, voor in de tuin alle hoogte te bestellen bij Onlinegroen, en makkelijk online, een portugese-laurier bij de beste kwekerij.

Wij leveren Portugese laurier boom door heel Nederland tegen de goedkoopste prijs. Kwaliteit van de struiken staat bij ons voorop. Wij leveren alleen gezonde en ziekte vrije struiken. Om het makkelijk te maken hebben wij de Top 4 Haagplanten op een rij gezet. Bij onlinegroen koopt u kwaliteit portugese laurier met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Portugese laurier hoeveel per meter ?

Voor de kleinere maten portugese laurier onder de 1 meter hoogte kunnen er 4 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Struiken boven de 1 meter kunnen er 3 meter per meter aangehouden worden. De Portugese Laurier is een struik uitstekend geschikt als haagplant. Doordat de groeisnelheid niet zo snel is als de gewone Laurier is deze beter in vorm te houden en tot een strakke haag te snoeien. Hij is een struik die overal groeit. In elke grond soort kan hij groeien, maar om de kluit heen moet de portugese-laurierhaag wel van verse tuinaarde worden voorzien. Dit is om de de struik opgang te helpen te wortelen. In zand grond krijgt hij in het begin niet voldoende voeding om zich lekker te wortelen. Het is ook belangrijk bij het planten en na het planten dat de nazorg goed gebeurt, zoals voldoende water gegeven wordt, vooral in de zomer en in het eerste plant jaar. In de winter en najaar is het minder belangrijk, zolang er geen vorst in de grond zit kan hij goed geplant worden. Portugese laurier is een van de mooiste haagplanten, hij is niet de goedkoopste per strekkende meter maar wel heeft hij echt een meerwaarde voor je tuin. Het is een inverstering in de tuin, dus dit zal ook zeker voor de prijs ten goede komen. 

Wij snappen dat de tuin een grote uitgave is daarom geven wij graag zekerheid.

Wij zijn lid van een keurmerk. Dit betekend dat alle Portugese-laurer van goede kwaliteit moet zijn, Mocht dit toch niet het geval zijn dan moeten wij dit altijd oplossen. Als wij dat niet doen dan kunnen wij ons keurmerk kwijt raken. 

                                                                          

Portugese Laurier planten wanneer ?

Portugese laurier wanneer planten deze kan het hele jaar door geplant worden. vanaf ongeveer 1 oktober tot 1 juni worden ze met kluit geleverd. Buiten deze periode in pot. In de zomer kunnen ze ook pima geplant worden maar dan is de nazorg heel belangrijk, dus dat ze elke dag van voldoende water worden voorzien. Is het boven de 30 graden dan dienen ze 2 keer per dag van water te worden voorzien. Dus voor de zon opkomt en als de zon onder is gegaan. Het is makkelijk bestellen in de webshop. Klik de gewenste hoogte en hoeveel aan van de Portugese Laurier en de bestelling is snel gemaakt. Wij zijn altijd veel goedkoper als in een Tuincentrum.


Bezorgen van de Portugese Laurier.

Portugese laurier bezorgen wij door heel nederland en Belgie, tegen vaste laagste prijzen. Het maakt niet uit welke provincie je woont. Portugese Laurier kopen provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid Holland. Provincie Noord-Holland provincie Limburg provincie Flevoland brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen Zeeland 


De prijzen van de portugese-laurier zijn bij ons veel goedkoper als in een tuincentrum, omdat wij geen grote vestigingen hebben en geen duur en veel personeel. Onze producten komen bij de beste kwekers vandaan. Wij leveren alleen verse producten, omdat wij de tijd zo kort mogelijk houden dat de portugese-laurier boven de grond houden.Als je een bestelling plaast, dan worden de Portugese-laurier pas uit de grond gehaald, mits ze al in pot geleverd worden. Zo heeft je altijd gezonde en mooie struiken.