Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Plantenkwekerij hoveniers

Plantenkwekerij hoveniers, zzp inkopen van planten, bomen en struiken voor de tuin. Ook voor vakmensen die op werkspot hoveniers zijn, of via marktplaats diensten aanbieden. Wiij zijn voor deze vakgebieden ook een groothandel van planten en struiken en bomen.

Maak hier gratis je account aan. Na goedkeuring kun je online bestellen en laten bezorgen, gratis door heel Nederland en alle provincie, wel zo makkelijk omdat vanuit de klus te doen.

Wij zijn een webshop in bomen, planten en struiken. Wij leveren A kwaliteit dus alle bomen, struiken en planten zijn mooie en volle kwaliteit. Ze komen van de beste kwekerijen uit Nederland. Wij leveren tegen een scherpe prijzen. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen en wij zorgen dat het op de juiste plaats word afgeleverd.

Deze kun je mailen naar info@onlinegroen.nl

 

Je kunt bij ons terecht, voor een paar struiken maar ook voor een completen tuin. Wij leveren vele soorten coniferen laurier taxus bomen, haagplanten, fruitbomen, laurier, coniferen, klimplanten, bodembedekkers, leibomen en nog vele andere producten. En als ze niet in de webshop staan kunnen wij er altijd nog aankomen.

Je kunt snel bij ons een offerte aanvragen voor een nog scherpere prijs. Je kunt ook je hele beplantingsplan aanleveren via de mail. Deze kun je mailen naar info@onlinegroen.nl. Wij zijn een online shop, maar wij kopen zo groot in dat hoveniers nog extra korting kunnen krijgen op alle planten. Wij zijn een online plantenkwekerij.

Wij leveren alle planten, bomen en struiken op de locatie waar de klus zich bevindt in heel Nederland, België en Duitsland. Wij bezorgen boven de €250 gratis. Daaronder is het een vast laag bedrag door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Vraag hier je offerte aan, of log gelijk in na goedkeuring voor hoveniers.

Wij leveren alle planten bomen en struiken in heel Nederland en Belgie.

Met onze bezorgservice leveren wij uw bomen, planten en struiken vakkundig en snel bij u thuis of op de klus. Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren ook door heel Nederland Duitsland en Belgie. Ze worden tegen een vaste prijs of boven gratis bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen of Balkbrug, dus in provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant. 

Maar ook alle plaatsen in Nederland zijn wij de groothandel voor bomen planten en struiken, zoals Eindhoven Den haag, Tilburg, Goes, Den Helder, Hoorn Wassenaar Zwolle Haarlem Almere Amersfoort Lelystad Hoofddorp Leiden Rotterdam Arnhem Nijmegen Antwerpen Breda Middelburg Hengelo Enschede, Leeuwarden, Drachten, Dordrecht. In al deze plaatsen leveren wij en zijn wij een groothandel van planten en struiken en Leibomen.