Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Photinia kopen

Photinia kopen op stam, als haag of leiboom. Deze wordt ook wel de Glansmispel genoemd. Photinia red robin zijn er in een aantal vormen, als boom op stam, leiboom en een struikvorm. Photinia kenmerkt zich door mooie rode bladeren en is echt een meerwaarde voor je tuin.

Photinia planten en kopen met garantie.

De Photinia kan het hele jaar door geplant worden. Deze worden het hele jaar in pot geleverd. Bij onlinegroen koopt je kwaliteit Photinia tegen een scherpe prijs met aankoopgarantie. Zorg dat de planten voldoende water krijgen in het begin, als het de hele dag regent is dit niet nodig en in de winter is dit ook minder belang.

Over de Photinia.

De Photinia is afkomstig uit Zuidoost Azië. Er zijn wel meer dan 60 soorten. De meest bekende soorten zijn de Glansmispelhaag, Glansmispel leiboom en Glansmispel op stam. De Photinia ook wel Red Robin genoemd in het Latijns. De Glansmispel groeit het best op vochtige grond. Wel staan ze graag in de zon of in halfschaduw.

Als ze in de volle wind staan kunnen struiken in de winter als het flink vriest bevriezen. Dit is slecht voor een Photinia. Zet hem daarom altijd beschut. De Photinia is zeer geschikt als haag. Het is een haag met dichte bladeren die veel beschutting geeft. De Glansmispel haag kun je in veel gewenste hoogstes laten groeien. De Glansmispel heeft weinig last van ziekten en plagen.

De Photinia laat zich kenmerken door zijn mooie rode bladeren. Hierdoor is die zeker een meerwaarde voor je tuin. De glansmispel of ook wel de Photinia genoemd kun je het hele jaar door planten. Wel is het belangrijk om vooral in het begin voldoende water te geven. Regent het de hele dag dan is het niet nodig. De glansmispel maakt deel uit van de rozenfamilie.

Photinia laten bezorgen.

Het bezorgen van de Photinia is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. Met onze bezorgservice leveren wij de Photinia boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de tuin indien dat nodig is. Wij leveren in elke provincie of plaats in Nederland tegen vaste lage bezorgkosten.