Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Passiflora

Passiflora kopen. Ook wel de passiebloemen genoemd. Het is een bladverliezende klimplant. Het zijn goede klimmers die met de jonge scheuten zich om de leidraad, pergola of takken van andere planten wikkelen. Als ze voldoende houvast met de grotere scheuten hebben om deze heen hecht. Ze hebben prachtige bloemen. Ze hebben een melkwitte kleur, met een lila/blauwe kroon met groen/paarse stampers. Hij bloeit van juli tot en met oktober. Ook kunnen er oranje vruchten aan de plant verschijnen. Dit gebeurt meestal bij een oudere plant. De passievruchten. Deze klimplant kan met gemak tot 3 meter hoog groeien. De plant verspreid een geur. Het is een winterharde plant die alleen bij temperaturen lager dan de -12 graden bevriest.

Het planten van de passiflora.

Deze klimplant heeft een standplaats nodig die in de volle zon is. Hoe zonniger z’n plaats is hoe uitbundiger hij zal bloeien. Plant je ze langs een afscheiding of schutting, dan is het aan te raden om 3 planten per strekkende meter te planten. dan zul je een mooi en vol resultaat bereiken. Wel het liefst op een beschut plekje. Het planten kan het hele jaar door. Wel is het belangrijk dat bij droge en zonnige periodes met weinig tot geen regen de plant dagelijks van voldoende water wordt voorzien.

De passiflora bezorgen.

Voor het ophalen van een Passiflora heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw laanboom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Het snoeien van de Passiflora.

Het snoeien kun je het beste doen in maart of april. De bloemknoppen groeien het beste op het jonge hout. Daarom is het belangrijk dat alle oude twijgen ieder jaar gesnoeid worden. Zo bevorder je de bloei van de plant.