Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Pampasgras

Pampasgras kopen | Ook wel cortaderia selloana genoemd. Bekend grassoort. Prachtige grote witte pluimen. Wintergroene plant.

Het kopen van Pampasgras.

Pampasgras is een bekend grassoort met grote witte pluimen. Ze zijn er in veel verschillende soorten, hoogtes en bloemkleuren te verkrijgen. Het bloeien van het pampasgras gebeurt in de maanden augustus tot november. De plant kan zo’n 210 centimeter hoog worden.

Het planten van pampasgras.

Je kunt ze het hele jaar door planten. Wel is tussen de periode tussen oktober en juni de beste periode. In deze periode zullen de planten het beste aanslaan. Het liefst staat het pampasgras in de zon of half in de schaduw.

Pampasgras bezorgen.

Voor het ophalen van een pampasgras heeft u een auto of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw pampasgras vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Het pampasgras leveren en bezorgen in elke Provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Pampasgras snoeien.

In het voorjaar kunt u het grassoort snoeien tot circa 30 centimeter boven de grond.

Siergrassen