Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Palmboom kopen

Palmboom kopen voor buiten | Online uw winterharde palmboom bestellen, en laten bezorgen dit kan bij onlinegroen.nl 

Trachycarpus fortunei is een mooie palmboom voor buiten. Wij leveren goedkope palmbomen door heel Nederland en Belgie. Onze Palmbomen zijn koude tempraturen al gewend, dus ze kunnen hiertegen.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Winterharde palmboom.

Onze palmbomen zijn winterhard, dus geschikt voor buiten. Alleen bij erge vorst voor de zekerheid de palmboom afdekken met doeken. Trachycarpus fortunei is een mooie palmboom voor in de tuin. Wij, onlinegroen.nl leveren goedkope maar van mooie kwaliteit palmbomen door heel Nederland en België. De palmbomen die wij leveren zijn koude temperaturen gewend en kunnen  dan ook tegen het Nederlandse klimaat.

Een palmboom ontwikkeld zicht met één groeipunt. Het bevat geen bast maar een op een gestapelde bladvoeten. Hierdoor groeit een palm eerst in de breedte. Als hij eenmaal breed genoeg is groeit een palmboom pas in de lengte. Dit geldt dus voor jonge palmen. De bladeren zijn meestal glanzend maar bedekt met een was of in een plooi. Dit om uitdroging te voorkomen. Aan de bladsteel zitten vaak stekels of doorns. Er zijn verschillende soorten van bladeren. Handnervig, veer nervig, dubbel geveerd en gaafrandig. 

Jonge palmbomen bloeien niet. Dat gebeurt pas bij een palmboom na vijf of bij sommige andere soorten pas na 50 jaar. Als ze dan bloeien, doen de meeste soorten dit jaarlijks. De bloemen van de palmbomen zijn onopvallend. De bloemen zitten meestal in een tros. Meestal bloeien ze ook maar zeer kort. 

Een palmboom is niet veeleisend qua grondsoort. Het Engige wat van belang is, is dat het goed vocht doorlatend is. De palmbomen die wij leveren kunnen tegen kou en dus buiten geplant worden. Alleen bij erge vorst is het beste om de palmboom af te dekken met doeken. 

Bij onlinegroen.nl koopt u een palmboom met kwaliteit. Daarom geven wij u 2 jaar lang aankoopgarantie! 

Palmboom bezorgen. 

U kunt de palmboom heel makkelijk online uitzoeken en bestellen. Het maakt geen verschil of u in Amsterdam, Utrecht of Groningen woont. Onlinegroen.nl levert door heel Nederland voor een vast bezorgingstarief. Ongeacht waar u in Nederland uw besteling, bezorgd wilt hebben. Uitgezonderd de wadden eilanden. 

De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd.