Olijfboom kopen

Olijfboom kopen | komt van oorsprong uit Afrika, Azië en Australië. De landen rondom de middellandse zee staan er het meest bekend om. In Nederland is de Olijfboom ook zeer populair ook om de prijs. De Olijfboom is namelijk ook winterhard en kan temperaturen van -15 graden verdragen.

U kunt bij ons makkelijk ook goedkope olijfbomen online kopen, tegen scherpe prijs.

Olijven kunnen niet zonder bewerking worden geconsumeerd. Ook in onze Nederlandse keuken gebruiken we olijven en olijfolie. Hieronder ziet u drie soorten olijfbomen. Een olijfboom op stam, grote maten olijfboom en een olijfboom de struik variant. Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% garantie op al onze producten.

Over de Olijfboom en planten wanneer?

Olijbomen kunnen prima in Nederland overleven, er gaan altijd veel geruchten dat ze anders doodvriezen, dat kan wel gebeuren maar dan moet het echt -15 graden gaan vriezen. Als je toch het risico niet wil nemen kun je ze ook bij vorst al afdekken met een folie. Olijfbomen kunnen het hele jaar door geplant worden omdat ze in pot geleverd worden. Ze kunnen ook het hele jaar in pot gezet worden.

Bezorgen van de boom.

Het bezorgen van olijfbomen is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Olijfboom bestellen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en Belgie. Alle olijfbomen worden tegen een vaste prijs bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Prijs in tuincentrum.

De prijzen zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de olijfbomen geplant worden. De olijfbomen kan ik elke gewenste hoogte geleverd worden. De olijfbomen is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.

Olijfboom verzorging.

De Olijfboom prefereert veel licht. Regelmatig water geven, de aarde niet laten uitdrogen, af en toe bijmesten. Kan zowel binnen als buiten gezet worden. Licht, droog en koel (tot -15 °C) overwinteren. Bij extreme vorst de pot inpakken ter bescherming van de wortels. Wanneer de Olijfboom op stam in de volle grond staat hoeft dit niet.

Olijfboom snoeien.

Olijfboom snoeien kan het beste in het voorjaar wanneer het nieuwe blad begint te groeien. Bestemd voor decoratie en niet voor consumptie.

Meer soorten.

Grote olijfboom

Olijfstruik