Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Loofboom

Loofboom kopen l Een loofboom is een prachtige boom om in de tuin te hebben. Deze zijn echt een meerwaarde, door zijn mooie vormen.

Loofbomen kunt u kopen tegen een scherpe prijs. Bij onlinegroen.nl koop u kwaliteit bomen. Op al onze planten en struiken krijgt u aankoopgarantie. Onze loofbomen komen van de beste kwekerijen in Nederland, dit betekent dat er het hele jaar door verse bomen geleverd worden.

De loofboom.

Een loofboom is een naam die gebruikt wordt om onderscheid te maken met de naaldbomen. Bij een loofboom zijn de bladeren gevormd als naalden of schubben. Bij een loofbomen zijn het bladeren. In de herfst verliezen loofbomen hun bladeren. In de winter is het dan een kale, bladloze boom. Een loofboom geeft je tuin sfeer en karakter. Er zijn verschillende soorten loofbomen, waaronder de eik, acerboom of een amberboom. Elke loofboom heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Met bomen maak je de tuin. Dit creëert namelijk diepte en hoogte in je tuin. Een loofboom is in verschillende kleuren te verkrijgen. Ook met verschillende soorten bladeren. Er zijn grote loofbomen maar ook klein blijvende loofbomen.

Het planten van een loofboom. Het planten van een loofboom kan het hele jaar. Wel is de beste periode van oktober tot juni mits het niet vriest of sneeuwt. Een loofboom staat het liefst in halfschaduw of in de zon.

Het bezorgen van een loofboom.

Voor het ophalen van een loofboom heeft u een grote aanhanger of bus nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw loofboom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België.

Een loofboom leveren en bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland, provincie Noord Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland, provincie Brabant, provincie Drenthe, provincie Friesland, provincie Overijssel en provincie Groningen

Het snoeien van een loofboom.

Het snoeien van een loofboom kun je het beste tussen november en begin maart doen. Wacht wel altijd tot de bladeren van de boom zijn gevallen. Dit betekend dat de boom in rust is. Kies dan een mooie droge dag uit. Het mag niet vriezen. De uitzondering zijn de esdoorn en de berk. Deze kun je het beste in de zomer snoeien. Ook de prunussen kun je het beste in juni of juli net na de oogst van het fruit snoeien.