Laurierhaag kopen

Laurierhaag kopen | zijn zeer geschikt om meer privacy in je tuin te krijgen!  Je kunt ze in alle maten hoogte en soorten en hoge laurierboom bestellen.

Doordat ze groenblijvende en veel takken hebben en ook nog grotere bladeren zijn ze zeer geschikt voor een laurierhaag. Wij leveren kwaliteit tegen de scherpste prijs. Om het makkelijk te maken hebben wij de Top 4 meest verkochte op een rij gezet.

De Laurierhaag is de beste en goedkoopste haag oplossing voor snel resultaat.

Wij zijn hierin gespecialiseerd, en daarom hebben wij de beste laurierhaag  aanbieding van Nederland, je vind deze kwaliteit en volle laurierhaag nergens goedkoper. 

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Laurierhaag planten per meter ?

Laurierhaag planten per meter, voor de grote maten vanaf 1 meter 50 kunnen er 2 stuks per strekkende meter aangehouden worden. Voor de kleinere maten onder de 1 meter 50. hoog kunnen er 3 stuks per strekkende meter aangehouden worden.

Laurier planten afstand ?

Dus de laurierstruiken afstand kan net als hierboven om de 50 cm geplant worden.

Laurierhaag bestellen bij Onlinegroen.nl

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van laurierhaag, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren en planten ook door heel Nederland. Alle Laurierhaag kunnen tegen een vaste prijs worden bezorgd, of u kunt ze ook op afspraak afhalen bij onze vestiging in Voorthuizen.

Bezorgen van de Laurierhaag.

Het bezorgen van laurierhaag heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw laurierhaag vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Laurierhaag planten wanneer?

Laurierhaag kunnen het hele jaar door geplant worden, de beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer daarna worden ze in pot geleverd.
 

Laurierhaag snoeien.

Laurierhaag is makkelijk te snoeien dus onderhouden maar dient goed gesnoeid te worden, zodat de laurierhaag mooi en strak in vorm blijft. Als dit niet gebeurd zal de Laurierhaag al gauw breed uitgroeien.

Het fel groene blad geef veel kleur aan de tuin. De laurier heeft geen speciale ondergrond nodig in de tuin, dus hij bijna in elke tuin geplant worden. Het klimaat in ons land is goed geschikt voor de laurierhaag. Hieronder staan een 2 tal laurier genoemd, de ene is wat kleiner dus meer geschikt voor in een kleine tuin of een stadstuin. 

Prijs van Laurierhaag

De prijzen van laurierhaag kopen zijn veel lager als in een tuincentrum, dit opdat wij rechtstreeks aan de klant leveren. Zolang je met de schep in de grond kan, kan de Laurier struiken geplant worden. De Laurier struiken kan ik elke gewenste hoogte en stamdikte geleverd worden. De Laurierhaag is geschikt voor iedere tuin en heeft geen speciale ondergrond nodig waar hij in geplant kan worden.