Gratis bezorgen boven € 500,-
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Klimplanten kopen

Klimplanten kopen en laten bezorgen tegen een scherpe prijs. Wij leveren kwaliteit planten door heel Nederland. Wij hebben verschillende soorten. Kleine klimplanten worden zonder stok geleverd, ook voor in de schaduw.

Klimplanten vanaf 1 meter worden met stok geleverd. Deze zijn geschikt voor tegenaan gaas of schutting hekwerk of gevel. Maar voor ook pergola. Dit zijn groenblijvende klimplanten. Ook tegen de zon zijn deze geschikt. Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Hoeveel klimplanten per meter ?

Om een mooie haag te maken met de klimplanten, kan je het beste 5 klimplanten per meter aanhouden, dit is meestal al voldoende om binnen een aantal jaren meer prive in je tuin te krijgen. Maar het nadeel van klimplanten is dat het vaak smalle planten zijn, om echt een volle en dichte haag te krijgen en volledig vrij te zitten in je tuin, gaat hier nog best wel wat tijd over heen voor dat dit het geval is. Een andere optie zou zijn dat je er meer per meter plaatst, als je sneller een dichte haag wilt. Dan mogen er ongeveer 7 a 8 klimplanten per meter aangehouden worden. Je kunt er ook voor kiezen om met een kant en klare haag te gaan werken. De prijs voor een strekkende meter zijn wel hoger als met de gewone hedera. maar dan heb je ook gelijk een dichte haag die al een aantal jaren heeft gegroeid.

Klimplanten bezorgen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en Belgie. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt binnen maximaal 5 dagen bij u afgeleverd.

Planten van de klimplanten wanneer?

Klimplanten kunnen het hele jaar door geplant worden, want ze worden namelijk in pot geleverd. Klimplanten zijn ook makkelijke planten, omdat ze relatief weinig nazorg nodig hebben. Alleen mocht het echt een warme periode zijn dan is het wel belangrijk dat ze van voldoende water worden voorzien. Vooral het eerste jaar dat ze net geplant zijn. In de kwekerij wordt dit meestal automatisch gedaan, dus de planten zijn hier aan gewend, mocht het dan opeens niet meer gebeuren dan zijn ze geneigd om vaak snel slap te gaan hangen, ga hier wel zorgvuldig mee om.