Groenblijvende bomen

Groenblijvende bomen kopen.  Wij leveren alle soorten en hoogte, deze zijn ook geschikt voor een kleine tuin

Wij leveren alleen kwailteit bomen tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten. Dus kijk niet verder voor groenblijvende bomen, voor vragen kunt je altijd bellen.

 1. Coniferen thuja Brabant
  -25%
  Coniferen thuja Brabant
  Van € 5,27 voor € 3,95
 2. Laurierhaag Rotundifolia
  -25%
  Laurierhaag Rotundifolia
  Van € 5,27 voor € 3,95
 3. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 4. Leilaurier
  -40%
  Leilaurier
  Van € 249,92 voor € 149,95
 5. Steeneik
  -10%
  Steeneik
  Van € 144,39 voor € 129,95

Een groenblijvende boom voor in je tuin. Als snel denk je dan misschien aan de conifeer. Maar ook de laurier en de steeneik zijn prima bomen. Ook dezen blijven het hele jaar door groen. Een groenblijvende boom geeft structuur in je tuin. In de winter als alles bruin, kaal of verdort is. Wat is er dan mooier dan een groenblijvende boom. Ook kan een groenblijvende boom veel privacy geven in je tuin. En dan ook het hele jaar. Ook is in de winter de groenblijvende boom een prima schuilplek voor de vogels.

Groenblijvende bomen wanneer planten ?

Groenblijvende bomen kunnen het hele jaar door geplant worden, mits het niet sneeuwt of vriest. De beste periode is van 1 oktober tot 1 juni. In de zomer worden ze in pot geleverd. Plant je een groenblijvende boom in de zomer, wees er dan van bewust dat de groenblijvende boom dagelijks van genoeg water moet worden voorzien om uitdroging tegen te gaan. Het snoeien van een groenblijvende boom. Meestal is het niet nodig om groenblijvende bomen te snoeien. Meestal hoe je alleen de dode takken weg te snoeien. Of takken die in de weg zitten of een verkeerde kant opgroeien. De uitzondering zijn de leibomen. Deze dienen wel degelijk gesnoeid te worden. Anders zullen ze in hun natuurlijke vorm weer gaan groeien. Dit betekend een recht omhoog groeiende boom.

Groenblijvende bomen bezorgen in elke provincie.

Provincie Gelderland, provincie Utrecht, Provincie Zuid Holland Noord Holland Limburg Flevoland Zeeland Brabant Drenthe Friesland Overijssel Groningen.

Groenblijvende bomen bezorgen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van groenblijvende bomen, of u nu in Amsterdam Utrecht of in Groningen woont wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar je de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werk dagen bij u afgeleverd.

Het snoeien van een groenblijvende boom.

Meestal is het niet nodig om groenblijvende bomen te snoeien. Meestal hoe je alleen de dode takken weg te snoeien. Of takken die in de weg zitten of een verkeerde kant opgroeien. De uitzondering zijn de leibomen. Deze dienen wel degelijk gesnoeid te worden. Anders zullen ze in hun natuurlijke vorm weer gaan groeien. Dit betekend een recht omhoog groeiende boom.