Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Buitenplanten kopen

Buitenplanten kopen | makkelijk online je buitenplanten bestellen voor in de tuin. Wij hebben alle soorten hoogte en grootte op voorraad, ook voor in de schaduw.

Wij leveren alleen kwalitiet buitenplanten winterhard tegen de scherpste prijs. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

Buitenplanten kopen bij onlinegroen.nl

Onze buitenplanten zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden de buitenplanten aan voor een zeer scherpe prijs. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Hierom zorgen we dat de producten in korte tijd bij u thuis bezorgd worden. Met 3 tot 5 werkdagen zullen ze bij u op de stoep staan. Doordat we zo snel bezorgen, kunnen we hoge kwaliteit van de geleverde producten garanderen, zoals hij bij de leverancier vakkundig gekweekt en verzorgd is. Wij kopen de producten in bij de bron, hierdoor kunnen we onze producten aanbieden voor een zeer scherpe prijs. 

Eigenlijk zijn wij een tussenschakel. Omdat we als tussenschakel werken, kunnen we alle aandacht aan u als consument schenken. Buitenplanten zijn er in vele soorten en maten. De keuze is gigantisch. Vele planten vormen ieder voorjaar nieuwe bladeren. Er zijn ook planten die zelfs in de winter groen blijven of in de winter bloeien. Toch zijn de meeste buitenplanten groen in het voorjaar en zomer en bloeien ook in het voorjaar en in de zomer. Uiteraard is er ook altijd nog een buitenplant te vinden die in de herfst bloeit. Buitenplanten die in de herfst bloeien hebben vaak warme kleuren. Vooral de kleuren rood en geel, maar ook zijn er buitenplanten met pastelkleuren. Je wilt natuurlijk wel het hele jaar door een tuin die er mooi bij ligt en ook nog kleur geeft. 

Wij snappen dat buitenplanten een grote uitgave is daarom geven wij zekerheid.

Buitenplanten bezorgen.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen van Buitenplanten, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland en België. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar u in Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de Waddeneilanden. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd.

Provincie Gelderland provincie Utrecht Provincie Zuid-holland provincie Noord-holland provincie Limburg provincie Flevoland provincie Zeeland provincie Brabant provincie Groningen provincie Drenthe provincie Friesland provincie Overijssel.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in de tuin? Een mooie groene erfafscheiding? Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Laat je informeren en download ons gratis e-book 'Erfafscheiding' met daarin 5 mogelijkheden voor een mooie, groene erfafscheiding. Vul het formulier in en per omegaande ontvang je ons e-book op jouw e-mailadres. Geheel gratis!

Buitenplanten wanneer?

Buitenplanten kunnen het hele jaar door geplant worden, de planten worden in pot geleverd.

Verzorging en planten van vaste planten Je kunt alle genoemde soorten en cultivars in de herfst nog prima planten omdat ze in pot zijn gekweekt. Dan heb je er direct plezier van.  

· Zet ze in voldoende vochtige, humusrijke grond en laat de planten na de bloei rustig bovengronds afsterven.

· Zorg alleen dat het afstervende materiaal geen groenblijvers bedekt. Dan wel afknippen, in andere gevallen pas in het voorjaar ‘opschonen’.

· Veel stengels en oude bloeiwijzen zijn ’s winters namelijk uiterst decoratief en ze vormen een prima winterdek met buitenplanten.