Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Boompjes op stam

Boompjes op stam kopen | Grote en kleine boompjes op stam online bestellen. Wij hebben alle soorten maten en hoogte. Wij leveren alleen kwalitiet tegen scherpe prijs.

Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar 100% aankoop garantie op al onze producten.

Het kopen van boompjes op stam. Meer hoogte accenten in je tuin aanbrengen? Denk dan eens aan boompjes op stam. Er zijn meerder soorten. Je heb ze wintergroen dit houd in dat u ook in de winter een groen accent in uw tuin heeft. Ook heb je de bladverliezende deze verliezen in de herfst de bladeren. Het kan een ‘gewone’ boom of een bolboom zijn. Denk eens aan de bolsierkers of aan een prachtige rozen struik.

Onze prijzen zijn veel goedkoper als in een tuincentrum, omdat wij geen grote voorraad en dure locaties hebben. Wij leveren direct vanaf het land aan u als de klant.

Boompjes op stam planten.

Boompjes op stam kunnen het hele jaar geplant worden. Afhankelijk van de boom of plant wordt deze ook in pot geleverd. De beste periode is tussen Oktober en Juni. In deze periode slaan de boompjes het beste aan.

Boompjes op stam bezorgen.

Boompjes op stam kunnen door heel Nederland bezorgd worden. Voor het ophalen van een boompje op stam heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden. Met onze bezorgservice leveren wij uw boompje vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Wij leveren door heel Nederland en België. Onlinegroen.nl bezorgd voor een standaard bezorgtarief. Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en voor België