Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Bomen-huren

Bomen huren voor een evenement of planten huren voor een decor, winkel , pop up store of beurs. Hieronder een voorbeeld van een winkel van Carpetright.

Bij onlinegroen kun je ook grote bomen huren. Wij kunnen alle soorten en maten leveren, door heel Nederland of je nou in Amsterdam, Rotterdam of Groningen een beurs hebt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij leveren ook op beurzen en evenementen door heel Europa. Alle soorten bomen en planten en maten ook coniferen en laurier. Ook mogelijk om met pot te huren. Bomen huren door de hele EU op maat. Ook het plaatsen van de bomen en planten kunnen wij verzorgen.

Dus wij ontzorgen het hele traject van de bomen en planten huren. Vraag snel naar de mogelijkheden.

 

Bomen huren bezorging.

Het is makkelijk online uitzoeken en huren van bomen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren door heel Nederland. U betaald een vast tarief voor het bezorgen. Ongeacht waar u in Nederland de bestelling bezorgt wilt hebben, uitgezonderd de waddeneilanden. De bestelling wordt in overleg bezorgd.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Met vriendelijke groet, Onlinegroen.nl