Gratis bezorgen boven € 500,-
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
2 jaar garantie

Begroeide schutting

Ben je op zoek naar plantenbomen of struiken om je schutting of erfafscheiding te laten begroeien. Dan ben je aan het goede adres bij Online Groen. Wij hebben groenblijvende planten om ook in de winter een mooie groene schutting te hebben. Of het nu hedera klimop is of de beukenhaag is, bij ons krijg je een scherpe prijs en met garantie.

Hieronder op de foto zie je een voorbeeld. Deze hedera zijn er ook in grotere maten met stok te krijgen.

Lees ook onze review en beoordelingen van ons bedrijf. Bij onlinegroen.nl koopt u kwaliteit met 2 jaar aankoopgarantie op al onze producten.

 1. Groene beukenhaag
  -20%
  Groene beukenhaag
  Van € 2,44 voor € 1,95
 2. Hedera Hibernica
  -20%
  Hedera Hibernica
  Van € 2,44 voor € 1,95
 3. Potgrond- Tuinaarde
  -25%
  Potgrond- Tuinaarde
  Van € 7,93 voor € 5,95
 4. Ligusterhaag Ovalifolium
  -15%
  Ligusterhaag Ovalifolium
  Van € 1,71 voor € 1,45

Inplanten

U kunt deze boom ook gemakkelijk door ons in laten planten. Heeft u niet de juiste materialen of niet de tijd voor het inplanten, 
wij doen het graag en vakkundig en nemen alle risico's bij u weg.

Gratis Ebook Erfafscheiding

Je wilt meer privacy in jouw tuin?

Laat je adviseren over de mogelijkheden en download nu GRATIS ons E-book over erfafscheiding.

Bezorgen

Het bezorgen van bomen is een vak apart. Een boom heeft al snel een lengte van 3 meter. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger of grote bestelbus nodig. 
Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en  zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is. Goedkoopste bezorging van Nederland.

Het is makkelijk online uitzoeken en bestellen, of u nu in Amsterdam, Utrecht of in Groningen woont, wij leveren en inplanten ook door heel Nederland. De prijzen zijn veel lager dan in een tuincentrum, dit komt doordat wij rechtstreeks aan de klant leveren.

Wij leveren je bestelde tuinproducten ook tot in de tuin. Wij hebben goedkoope bezorging in heel Nederland. Geen groene vingers of gewoon weg geen tijd om je bestelde producten te planten. Makkelijk in 1 klik in je winkelwagen, planten wij je producten in met onze unieke inplantservice.