Gratis bezorgen boven € 750,-
Gratis bezorgen boven € 750,- op bomen, planten en struiken.

Sommige producten hebben een afwijkend bezorgtarief. U vind deze bij het desbetreffende product.

Voor beton producten geldt een afwijkend tarief van € 99,95.
Bezorging en Service in heel Belgie
Binnen 7 werkdagen in huis
Aankoop garantie

Klimroos

Klimroos kopen voor tegen schutting. Er zijn bijna geen planten die zo weinig plek nodig hebben als een klimroos en toch zulke prachtige bloemen geven. Doordat ze zo weinig ruimte innemen zijn ze ook prima geschikt voor de kleinere tuinen. Klimrozen kunnen tegen muren en schuttingen maar ook tegen bogen of pergola’s groeien. Ze staan vooral bekend om hun heerlijk geurende bloemen, die ook nog eens vrolijke kleuren hebben.

Ze geven dan ook lange tijd een vrolijke kleur aan je tuin, door hun lange bloeitijd. Je hebt rozen die enkelbloemig of gevuld zijn, rozen die een keer per jaar bloeien maar ook die vaker per jaar bloeien. De takken van deze plant kunnen wel 5 meter hoog groeien.

Het planten van een klimroos.

De klimroos kan het hele jaar geplant worden. De beste periode om te planten is tussen oktober en juni. Een voorwaarde voor een klimroos is dat hij zich ergens aan kan vastzetten. Plant de klimroos dus altijd bij een muur, schutting of pergola. De takken hebben namelijk geen hechtwortels waar ze zichzelf mee vast kunnen houden. Bindt de klimroos dus altijd vast, of wikkel al wat langere takken voorzichtig om de boog of paal. Het liefst groeien deze planten in de volle zon.

Het bezorgen van een klimroos.

Het bezorgen van planten is een vak apart. Om deze te vervoeren heeft u een goede aanhanger nodig of grote bestelbus. Met onze bezorgservice leveren wij uw planten vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat nodig is.

Provincie Friesland, provincie Groningen, provincie Drenthe, provincie Overijssel, provincie Gelderland, provincie Utrecht, provincie Zuid – Holland, provincie Noord – Holland, provincie Limburg, provincie Flevoland, provincie Zeeland en provincie Brabant.

Het snoeien van een klimroos.

De eerste paar jaar hoeft deze plant niet gesnoeid te worden. Daarna kunt u na de bloei alle zijtakken van de hoofdtakken afknippen. Dit tot 2-3 ogen van de zijhoofdtak.